Käesolevat küpsistedeklaratsiooni uuendati viimati 25. mai 2020 ja see kehtib Euroopa Majanduspiirkonna kodanikele.

1. Sissejuhatus

Meie veebileht https://sukamuster.eu (edaspidi “veebileht”) kasutab küpsiseid ja teisi seotud tehnoloogiaid (lihtsuse mõttes nimetatakse kõiki tehnoloogiaid “küpsised”). Küpsiseid paigaldavad ka meie kaasatud kolmandad isikud. Allolevas dokumendis teavitame teid küpsiste kasutamisest meie veebilehel.

2. Mis on küpsised?

Küpsis on lihtne väike fail, mida saab jagada käesoleva veebilehe lehtedega ja mida teie veebibrauser salvestab arvuti kõvakettale või muusse seadmesse. Sinna salvestatud teavet võidakse järgnevate külastuste ajal saata tagasi meie serveritesse või meie asjasse puutuvate kolmandate isikute serveritesse.

3. Mis on skriptid?

Skript on osa programmikoodist, mida kasutatakse meie veebilehe funktsionaalsuse ja interaktiivsuse korralikuks toimimiseks. See kood töötab meie serveris või teie seadmes.

4. Mis on veebimajakas?

Veebimajakas (või pikslisilt) on veebilehel väike nähtamatu teksti fragment või pilt, mida kasutatakse veebilehe liikluse jälgimiseks. Selle võimaldamiseks salvestatakse veebimajakate abil mitmesuguseid teie andmeid.

5. Nõusolek

Kui külastate meie veebilehte esimest korda, kuvatakse teile hüpik, milles on selgitus küpsiste kohta. Niipea kui klõpsate nupul “Kõik küpsised”, annate meile nõusoleku kasutada kõiki teie poolt valitud küpsiste ja pistikprogrammide kategooriaid kooskõlas küpsistedeklaratsioonis kirjeldatuga. Oma brauseri kaudu saate keelata küpsiste kasutamise, kuid pange tähele, et meie veebileht ei pruugi siis enam korralikult töötada.

6. Küpsised

6.1 Tehnilised või funktsionaalsed küpsised

Mõned küpsised tagavad, et meie veebilehe osad töötavad korralikult ja teie kasutaja eelistused on meile teada. Funktsionaalsete küpsiste paigaldamisega muudame teile meie veebilehei külastamise lihtsamaks. Nii ei pea te meie veebilehte külastades korduvalt sama teavet sisestama. Näiteks, jäävad teie tooted ostukorvi, kuni olete nende eest tasunud. Võime neid küpsiseid paigaldada ilma teie nõusolekuta.

6.2 Analüütilised küpsised

Kasutame analüütilisi küpsiseid, et optimeerida kasutajate veebilehe kasutamist. Nende analüütiliste küpsiste abil saame ülevaate oma veebilehe kasutamisest. Küsime teie luba analüütiliste küpsiste paigaldamiseks.

6.3 Reklaamiküpsised

Sellel veebilehel kasutame reklaamiküpsiseid. See võimaldab meil näidata teile isikupärastatud reklaame ja saada teavet kampaania tulemuste kohta. Seda tehakse selle profiili alusel, mis me loome teie klikkide ja otsingute põhjal meie veebilehel https://sukamuster.eu. Nende küpsiste abil seotakse teid lehe külastajana ainulaadse ID-ga ja seega te ei näe näiteks ühte reklaami rohkem kui üks kord.

Kuna neid küpsiseid tähistatakse jälitusküpsistena, siis vajame nende paigaldamiseks teie nõusolekut.

6.4 Sotsiaalmeedia nupud

Oleme lisanud oma veebilehele nupud Facebooki ja Instagrami jaoks, et reklaamida (nt “meeldib”, “kinnita”) või jagada (nt “tweet”) veebilehti sotsiaalvõrgustikes nagu Facebook and Instagram. Need nupud kasutavad Facebookist ja Instagramist pärinevat koodi. See kood paigaldab küpsised. Antud sotsiaalmeedia nupud võivad samuti teatud infot salvestada ja töödelda, nii et te näete isikupärastatud reklaami.

Palun lugege nende sotsiaalvõrgustike privaatsussätteid (mis võivad regulaarselt muutuda), et teada saada, kuidas nad kasutavad teie (isiklikke) andmeid, mida nad nende küpsiste abil töötlevad. Saadud andmed on võimalikult suures osas anonüümsed. Facebook and Instagram asuvad Ameerika Ühendriikides.

7. Paigaldatud küpsised

WooCommerce

Kasutame WooCommerce’i webshop management jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Functional    
wc_cart_hash_914e0ee09d2886abe9f0e0c7b919d89a sessioon Aitab hoida tooteid ostukorvis
wc_fragments_* püsiv  
Andmete jagamine

Neid andmeid ei jagata kolmandate isikutega.

Elementor

Kasutame Elementor’i content creation jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Statistics    
elementor püsiv Aitab hoida veebilehe eelistusi
Andmete jagamine

Neid andmeid ei jagata kolmandate isikutega.

Google Analytics

Kasutame Google Analytics’i website statistics jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Statistics (anonymous)    
_ga 2 aastat  
Andmete jagamine

Täiendava informatsiooni saamiseks lugege Google Analytics privaatsusätteid.

Automattic

Kasutame Automattic’i website development jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Statistics    
tk_ai sessioon Aitab hoida kasutaja unikaalset tunnust
Andmete jagamine

Täiendava informatsiooni saamiseks lugege Automattic privaatsusätteid.

CloudFlare

Kasutame CloudFlare’i content distribution network (CDN) services jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Functional    
__cfduid 30 päeva Aitab kinnitada allika usaldusväärsust
Andmete jagamine

Täiendava informatsiooni saamiseks lugege CloudFlare privaatsusätteid.

Google Fonts

Kasutame Google Fonts’i display of webfonts jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Marketing/Tracking    
Google Fonts API puudub Aitab tuvastada kasuta IP aadressi
Andmete jagamine

Täiendava informatsiooni saamiseks lugege Google Fonts privaatsusätteid.

Facebook

Kasutame Facebook’i display of recent social posts and/or social share buttons jaoks.

Nimi Säilitamine Funktsioon
Marketing/Tracking    
actppresence 1 aasta Aitab hallata reklaamide sagedust
_fbc 2 aastat Salvestab kasutaja viimase külastuse aja
fbm* 1 aasta Aitab hoida kasutaja sätteid
xs 3 kuud Aitab hoida kasutaja unikaalset tunnust
fr 3 kuud Aitab näidata reklaame
_fbp 3 kuud Aitab jälgida, milliselt lehelt kasutaja lehele jõudis
datr 2 aastat Aitab ära hoida pettuseid
sb 2 aastat Aitab hoida brauseri sätteid
*_fbm_ 1 aasta Aitab hoida kasutajakonto andmeid
Functional    
wd 1 nädal Aitab tuvastada kasutaja ekraaniresolutsiooni
act 90 päeva Aitab hoida kasutajaid sisselogituna
c_user 90 päeva Aitab hoida kasutaja unikaalset tunnust
csm 90 päeva Aitab ära hoida pettuseid
presence sessioon Aitab tuvastada, kas brauseri sakk on aktiivne
Andmete jagamine

Täiendava informatsiooni saamiseks lugege Facebook privaatsusätteid.

Mitmesugust

Nimi Säilitamine Funktsioon
Eesmärk ootel uurimine    
_hp2_id.*    
_hp2_id_*    
woocommerce_items_in_cart    
woocommerce_cart_hash    
wp_woocommerce_session_b2c9eb25019503c80aabb77f65cf0c51    
wc_cart_created    
undefined    
/wp-admin/admin-ajax.php-wc_cart_hash    
wistia    
wp-autosave-1    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::14bf456def2282c15006e28a71ed9b45    
googlesitekit_modules::analytics::report::b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae    
wp-api-schema-modelhttps://sukamuster.eu/wp-json/wp/v2/    
googlesitekit_modules::analytics::report::0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c    
gadwp_wg_default_metric    
gadwp_wg_default_swmetric    
gadwp_wg_default_dimension    
redux_blast    
_gid    
tk_or    
tk_r3d    
tk_lr    
yith_wcwl_session_b70d1e3ecae8befc5cc3bfd5aa0e75d0    
wp_woocommerce_session_b70d1e3ecae8befc5cc3bfd5aa0e75d0    
rank-math-option-sitemap-index    
rank-math-option-titles-index    
rank-math-option-search-index    
rank-math-option-general-index    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::685bf515a8672e5b71c70031665b1d5e    
googlesitekit_modules::search-console::notifications    
googlesitekit_modules::analytics::report::e98d03e3b85edf5e16ea07512e530a1d    
googlesitekit_modules::analytics::report::1cc2cfc3218eab9aa0d167f96fe944ea    
googlesitekit_modules::analytics::report::5bb5103255febcc5f735585ede649545    
googlesitekit_modules::analytics::report::e54ff2cbd79c08e767fbf3260cc933bb    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::d5590576de7dfd3412f70ad0ee9bdfc8    
googlesitekit_modules::analytics::report::66d9cc06966f4362166029c1b10585b5    
googlesitekit_modules::analytics::report::a7b076b3f581e5b496d6703beab7eb1e    
googlesitekit_modules::analytics::report::133b96b81447ebbab39da8ba34916965    
googlesitekit_modules::analytics::notifications    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::8d4c4f45a7123a18487d0b9fb7d2587c    
googlesitekit_core::site::notifications    
googlesitekit_modules::analytics::goals::a096c9c425bdbc7e6487d28f65a7bdf5    
googlesitekit_modules::pagespeed-insights::pagespeed::e25b08481d757007f10a2cdf635a03b7    
googlesitekit_modules::analytics::report::dd39eadc843e64a632b2fb90c9e82abe    
googlesitekit_modules::analytics::report::743969d0dab246e5788b60b01f73ea7e    
googlesitekit_modules::analytics::report::ab522b830a0f488c2585f21b935d1798    
googlesitekit_modules::pagespeed-insights::pagespeed::28ea477531d145ac46ae5204c4de251a    
googlesitekit_modules::analytics::report::e335b7f875b4c4bdcdc5c9e083fb9778    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::6892af84f7b8398712c112e420a28141    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::59a279980bb26f4e6184110d6344c34c    
googlesitekit_modules::analytics::report::65750e817af204b7ad930dceee812b09    
mailchimp.cart.previous_email    
mailchimp.cart.current_email    
mailchimp_landing_site    
autoptimize_feed    
mailchimp_cart_previous_email    
mailchimp_cart_current_email    
googlesitekit_modules::analytics::report::5060793b1ec3687ea8bd1af393259303    
googlesitekit_modules::analytics::report::1d617e4aa701c8165eb858d498d3c2fd    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::cb7b256cb8f1467c1b8c1f00d2816e6c    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::b21c9562608c9d56c1a37b45f0e73e15    
googlesitekit_modules::analytics::report::6b5b652e7a2a140f783ed1cc32e6115f    
googlesitekit_modules::search-console::searchanalytics::bfbcb93bb7047c4171ac1127afae7757    
wp-saving-post    
mailchimp_user_email    
0    
complianz_policy_id 365 päeva  
complianz_consent_status 365 päeva  
Andmete jagamine

Neid andmeid ei jagata kolmandate isikutega.

8. Teie isikuandmetega seotud õigused

Teil on alljärgnevad õigused seoses oma isikuandmetega:

  • Teil on õigus teada, miks teie isikuandmeid vajatakse, mida nendega tehakse ja kui kaua neid säilitatakse.
  • Juurdepääsuõigus: teil on õigus pääseda ligi meile teadaolevatele isikuandmetele.
  • Parandusõigus: teil on õigus oma isikuandmeid täiendada, parandada ja lasta need kustutada või blokeerida ükskõik millal te seda soovite.
  • Kui olete andnud meile nõusoleku oma andmete töötlemiseks, on teil õigus see nõusolek tagasi võtta ja lasta oma isikuandmed kustutada.
  • Õigus andmeedastusele: teil on õigus taotleda vastutavalt töötlejalt kõiki oma isikuandmeid ja edastada need täielikult teisele vastutavale töötlejale.
  • Vastuväiteõigus: võite olla vastu oma andmete töötlemisele. Me järgime seda, välja arvatud juhul, kui töötlemiseks on õigustatud põhjused.

Nende õiguste kasutamiseks võtke meiega ühendust. Palun tutvuge käesoleva küpsistedeklaratsiooni all olevate kontaktandmetega. Kui teil on kaebusi selle kohta, kuidas me teie andmeid töötleme, siis sooviksime seda teie käest kuulda. Teil on ka õigus pöörduda järelevalve teostaja poole (Andmekaitse Inspektsioon).

9. Küpsiste lubamine/ keelamine ja kustutamine

Küpsiste automaatseks või käsitsi kustutamiseks saate kasutada oma internetibrauserit. Samuti saate täpsustada, et teatud küpsiseid ei tohi paigaldada. Teine võimalus on seadistada oma internetibrauser nii, et see teavitab teid iga kord, kui küpsis paigaldatakse. Lisateavet nende suvandite kohta leiate oma brauseri jaotise Abi all olevatest juhistest.

Pange tähele, et meie veebileht ei pruugi korralikult töötada, kui kõik küpsised on keelatud. Kui kustutate küpsised oma brauserist, paigaldatakse need uuesti, kui külastate taas meie veebisaiti.

10. Kontaktandmed

Küsimuste ja/ või kommentaaride korral meie küpsistepoliitika ja käesoleva deklaratsiooni kohta võtke meiega ühendust allpool olevate kontaktandmete kaudu:

Skywardproject OÜ
Kraavihalli tee 16, Viimsi,
Eesti
Veebileht: https://sukamuster.eu
E-post: [email protected]
Telefon: (+372) 50 14 772 või (+372) 56 619 533